Eerste Zaans Kerkelijk Voetbal Toernooi, u komt toch ook?

Vanuit onze gemeente Koog-Zaandijk organiseren wij een  7  tegen 7 voetbaltoernooi  tussen diverse kerken uit de Zaanstreek en het gaat voor jong en oud een mooie en vooral gezellige dag worden!

Op zaterdag 8 juni starten de eerste wedstrijden om 10.30 uur op Sportpark Kalverhoek op de velden van ZCFC, de finale zal rond de klok van 16.00 uur gespeeld worden.

 

Volop iets te beleven

Rond de velden is volop iets te beleven voor jong en oud, de kantine is de gehele dag geopend voor een heerlijk kopje koffie of thee, limonade of een drankje, snoep en broodje. Voor de kleinere jeugd is er een Springkussen en er zijn vele mogelijkheden om deel te nemen aan diverse spelen: Slidingbaan, Schminken, Kleuren, Spijkerbroekhangen, Zweeds loopspel, Hindernisbaan, Balletje hoog houden etc. etc.  en dit allemaal onder begeleiding, dus genoeg om met het gehele gezin of als grootouder je te vermaken!

Tevens is het voor de spelers, supporters en ouderen onder ons een prima moment om vele “oude bekende”  te kunnen ontmoeten. Verder is er nog een loterij waar mooie prijzen te winnen zijn.

U kunt zich nog steeds aanmelden voor het voetallen

Vanuit wijkgemeente Zaandam Oost nemen 2 teams deel en vanuit wijkgemeente Zaandam West zal dit met 1 team zijn. Uiteraard kunnen we altijd nog meer spelers gebruiken dus meld je gerust aan!

Aanmelden vanuit Oost kan bij Martijn de Ridder: martijnderidder@outlook.com

Aanmelden vanuit West kan bij Annemarij Koekkoek: akoekkoek@hotmail.com

Barbecue

Na de finale is het mogelijk om deel te nemen aan een overheerlijke barbecue dit als mooie afsluiting van deze dag. Zowel spelers, kinderen, supporters en dus ook u bent hierbij van harte welkom!  De kosten zijn voor volwassenen €  8,50 en voor kinderen €  5,00  er kan rekening gehouden worden met vegetarisch. Tijdens de barbecue is er een rad van avontuur hier zijn mooie prijzen te winnen.

Aanmelden voor barbecue

U kunt zich opgeven bij Annemarij Koekkoek, akoekkoek@hotmail.com,  of bij Martijn de Ridder,  martijnderidder@outlook.com.

U kunt zich ook telefonisch opgeven bij Luchiena Rijken, lid van de voorbereidend commissie uit Zaandijk ,  075-7718560.

 

 

About Roselien
Ik heb dit artikel op de website geplaatst als lid van de webredactie. Dit betekent dat het niet door mij geschreven is. Wilt u reageren op dit artikel, dan kan dat door hier onder een commentaar toe te voegen. Uw commentaar is dan voor iedereen leesbaar. U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen naar de webredactie, door te klikken op de link hieronder. De leden van de webredactie zijn Neeltje, Roselien, Christien en Marja.

Categorieën: Activiteiten, Nieuws | Tags: | Geplaatst op 27 mei 2013

Deel dit bericht met anderen : Facebook Twitter Google

Geen reactie meer mogelijk.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856